Opportunities

04/07/2022

Startup Reaktor

The founders of early-stage technology start-ups in Europe (especially the CEE area) […]
01/07/2022

“From Ton” pitching in Copenhagen

Enton Tirana had the opportunity to participate in the Creative Business Cup […]
30/06/2022

𝘌𝘶𝘳𝘰-𝘔𝘦𝘥𝘪𝘵𝘦𝘳𝘳𝘢𝘯𝘦𝘢𝘯 𝘤𝘰-𝘤𝘳𝘦𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘳𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮𝘮𝘦

📣 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐂𝐚𝐥𝐥 📣𝘌𝘶𝘳𝘰-𝘔𝘦𝘥𝘪𝘵𝘦𝘳𝘳𝘢𝘯𝘦𝘢𝘯 𝘤𝘰-𝘤𝘳𝘦𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘳𝘦𝘴𝘪𝘥𝘦𝘯𝘤𝘺 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮𝘮𝘦 ❓𝐖𝐡𝐲 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐨𝐩𝐞𝐧 𝐜𝐚𝐥𝐥2022 is […]
30/05/2022

Unlock Accelerator 2022

Access to knowledge is a matter of equity. Learn more
26/05/2022

PROGRAMI PRE-INCUBATION

Triple City hap thirrjen për aplikim për programin e pre-inkubimit për të […]
18/05/2022

EBRD Star Venture programme

The EBRD’s Star Venture programme identifies high potential, innovative start-ups which are […]
15/03/2022

HAPET THIRRJA PËR APLIKIME NË KONKURSIN E BIZNESEVE TË GJELBËRTA 2022

Konkursi i Bizneseve të Gjelbërta dhe vlerat e tijKonkursi i Bizneseve të […]
09/03/2022

Hapen aplikimet për subvencione në bujqësi

Agjencia për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural ka hapur aplikimet për fermerët me […]
03/03/2022

CEE Startup Challenge

Startups & Scaleups Get wide exposure to leading global investors, corporates and […]
Contact Us

    X