NEWS

parallax background

Book a space

  Co-working at Triple City is about belonging to a community, accessibility and sustainability. With us you become part of a productive and collaborative environment that supports you professionally, connects you to a local and global network of professional and helps you in finding clients, partners and new markets.

  The Business Terminal is a physical structure and virtual platform organized in five sub-units, where each of them operates in the form of a "one stop shop", offering personalized solutions for businesses, at all stages of their life cycle.

  Digi HUB is an innovative, physical and virtual approach, organized in five main units, to help and accelerate the development of digital businesses.

  Creative Garage raises the "cluster" of creative economies by installing in its structure laboratories to promote creative industries, creative people and creative countries and is open to anyone who wants to enter and operate in it.

  Memberships

  Discover our membership options and choose what fits you best.

  Day Pass

  5 €

  • Access: 8:00 – 20:00
  • Unlimited high-speed Wi-Fi
  • Locker
  • Office amenities (printer, fax, scanner)

  Shared desk

  100 € Monthly

  • Access: 8:00 – 20:00
  • Unlimited high-speed Wi-Fi
  • Locker
  • Office amenities (printer, fax, scanner)
  • Mailing address

  Fixed Desk

  120 € Monthly

  • Access: 8:00 – 20:00
  • Private Desk
  • Unlimited high-speed Wi-Fi
  • Locker
  • Office amenities (printer, fax, scanner)
  • Meeting room access
  • Library access
  • Mailing address

  Private Office

  On Demand

  • Access: 8:00 – 20:00
  • Private Desk
  • Unlimited high-speed Wi-Fi
  • Office amenities (printer, fax, scanner)
  • Unlimited meeting room access
  • Unlimited Lockers
  • Mailing address

  Virtual Office

  40 € monthly

  • Office Address
  • Mailbox Service
  • Business Registration Address
  • 5 Hours of Physical Office Meeting per Month

  Ask for Services

   OUR SERVICES

   TRIPLE CITY: Ne jemi nje grup i apasionuar multidisiplinar individesh te cilet kane ngritur dhe mbeshtesin një sërë programesh dhe iniciativash në shërbim te studentëve, të diplomuarve, sipërmarrësve, startup-eve dhe SME-ve, profesionisteve te lire dhe artisteve.

   COWORKING

   Më shumë se sa hapësira për zyra.
   Bashkëpunimi në Triple City ka të bëjë me përkatësinë në një komunitet, aksesueshmërinë dhe qëndrueshmërinë. Me ne ju bëheni pjesë e një mjedisi produktiv dhe bashkëpunues që ju mbështet profesionalisht, ju lidh me një rrjet lokal dhe global profesionistësh dhe ju ndihmon në gjetjen e klientëve, partnerëve dhe tregjeve të reja. Duke ofruar një infrastrukturë të sofistikuar dhe anëtarësim fleksibël, Triple City është mënyra inovative e punës.

   KOMUNITET, RRJET & EVENTE

   Zhvillimi i ngjarjeve inovative për të frymëzuar, komunikuar dhe krijuar përvoja.
   Ngritja e nje komuniteti aktiv dhe atmosfere sfiduese eshte thelbi i punes sone. Shërbime profesionale të menaxhimit të eventeve për një zbatim kreativ dhe logjistik të eventeve tuaja. Pavarësisht nëse është një konferencë, një shfaqje tregtare, prezantimi i produktit ose ceremonia e çmimeve, Triple City ofron shërbime të personalizuara të menaxhimit të ngjarjeve duke bërë një hap përpara tregut.

   MBESHTETJE PER INOVACIONIN DHE KREATIVITETIN

   Domosdoshmeri per nje te ardhme dixhitale
   Inovacioni, kreativiteti dhe sipërmarrja janë gjeneratoret per nje ekonomi konkuruese dhe ne rritje. Ekosistemi yne dinamik ne mbeshtetje te inovacionit e kreativitetit rrit produktivitetin por dhe shanset per sukses. Fokusi ynë kryesor është ndërtimi i një kulture sipërmarrëse ne komunitete ku inovacioni ndervepron me kreativitetin dhe biznesit. Mbeshtesim risite në teknologji & kreativitet në fazat e hershme dhe të rritjes permes ofrimit te hapesirave fizike te punes, paisjeve dhe teknologjive, sherbimeve dhe mbeshtetjes teknike e profesionale.

   SHERBIME PER BIZNESIN DHE SIPERMARRJES

   Zgjidhje biznesi të personalizuara dhe efektive
   Qendra e Mbështetjes së Biznesit (BSC) ofron shërbime mbështetëse efikase dhe funksionale për profesionistet e lire, SME-të dhe Bizneset e Vogla. E krijuar si qendër me një ndalesë në mbështetje të biznesit sipërmarrës, BSC ofron një gamë të gjerë shërbimesh konsulence biznesi për zhvillimin e mëtejshëm të tyre si teknikave të komercializimit, menaxhimit dhe adrministrimit operacional, kryerja e aktiviteteve të kërkimit të tregut, ofrimi i shërbimeve të këshillimit të menaxhimit, etj.


   STARTUP: INKUBIMI DHE AKSELERIMI

   Ne ofrojmë një paketë të plotë inkubacionidhe akselerimi për startup-et.
   Ekipet dhe sipërmarrësit mund të aplikojnë për inkubacionin e Triple City në çdo kohë gjatë vitit. Ekspertët tanë vlerësojnë aplikacionet e dorëzuara çdo tremujor dhe u dërgojnë ekipeve të pranuara paraprake një ftesë pitching. Ekipet e fituese inkubohen në qendren e inkubacionit të Triple City për një vit. Programet e Akselerimit jane programe 3 mujore qe synojne stabilizimin, rritjen, financimin dhe zhvillimin e biznesit ne nje stad tjeter.

   TRAJNIM DHE AFTESIM PROFESIONAL

   Ndihma e të rinjve për fuqizimin dhe përshtatjen me tregun e punës.
   Programe të trajnimit dhe mentorimit profesional për sipërmarrësit e rinj, studentë të sapodiplomuar dhe përkthyes të pavarur, të lidhura kryesisht me sipërmarrjen, inovacionin dhe kreativitetin. Akademite profesionale garantojne ekspertizën e nevojshme për të siguruar mbijetesën dhe konkurrencën në treg. Permes trajnimeve profesionale, aftesive soft, kualifikimit te vazhduar ne praktike, trajnimeve dhe certifikimeve me standartet nderkombetare ne synojme te rrisim konkurueshmerine e komunitetit tone ne nivel profesional por dhe nderdisiplinor.

   MENAXHIMI CIKLIT PROJEKTEVE

   Zbatimi i projekteve zhvillimore në Shqipëri
   Triple City do të menaxhojë një gamë të gjerë projektesh në fushën e sipërmarrjes, kreativitetit dhe inovacionit. Këto projekte do të fokusohen në lehtësimin e aksesit në financa, mbështetjen e ndërkombëtarizimit dhe aksesit në tregje, mbështetjen e dixhitalizimit të proceseve të biznesit dhe inkurajimin e një kulture sipërmarrëse. Sipermarrja rinore ose e gruas, integrimi social dhe ekonomik, punesimi e vetpunesimi jane disa nga temat me te zhvilluara ne komunitetin tone.

   MENAXHIMI TEKNOLOGJISE DHE LAB e HUB

   Hapesirat prodhuese dhe punishtet jane laboratoret per ide dhe sherbime te reja
   Menaxhimi i laboratorëve dhe maker space në celular, cloud dhe elektronikë ofron një platformë për inovacionin teknologjik që lidh nyjet përmes një ekosistemi nderveprues. Si krahu teknik i Triple City, Maker Lab’s përcakton elementët kryesorë dhe ofron modele të roleve të inovacionit. Punishtet prezantojne qasje eminente dhe praktika më të mira ndërsa përcakton prioritetet teknologjike bazuar në ndikimet ekonomike. Ne organizojmë seminare për të rritur ndërgjegjësimin e publikut dhe për të promovuar këto teknologji.

   Community

   Designers. Programmers. Artists. Business people. They are here.

   Vivamus in diam turpis. In condimentum maximus tristique.

   Read More

   Invite friends and team

   Vivamus in diam turpis. In condimentum maximus tristique.

   Read More

   EVENTS

   << May 2022 >>
   MTWTFSS
   25 26 27 28 29 30 1
   2 3 4 5 6 7 8
   9 10 11 12 13 14 15
   16 17 18 19 20 21 22
   23 24 25 26 27 28 29
   30 31 1 2 3 4 5
   Date/Time Event
   09/09/2022
   All Day
   Pitching dhe scouting në Vlorë Beta Pitch 2022
   22/09/2022
   All Day
   Bootcamp Vlorë Beta Pitch 2022
   23/09/2022
   All Day
   Finale Beta Pitch 2022

   DIGEST

   Contact Us

    X