DIGEST

04/05/2023

Muaji i STEAM Gjimnazi “Kristaq Rama” Tiranë

Në kuadër të programit kombëtar STEAM ALBANIA mbështetur nga TRIPLE CITY, ADRIAPOL […]
30/03/2023

Prezantimi i Projekteve STEAM Gjimnazi “Sinan Tafaj” Tiranë

STEAM ALBANIA si program kombëtar mbështetur nga TRIPLE CITY, ADRIAPOL INSTITUTE dhe […]
30/03/2023

Konkursi i STEAM Gjimnazi “Aleks Buda” Tiranë

Në kuadër të programit kombëtar STEAM ALBANIA mbështetur nga TRIPLE CITY, ADRIAPOL […]
27/10/2022

Tirana Steam Fair – Sukses në Universitetin Barleti

Panairi TIRANA STEAM FAIR(TSF) mbështetur nga Këshilli i Ministrave dhe Fondi për […]
19/10/2022

Tirana STEAM Fair

Universiteti Barleti në bashkëpunimin me Triple City në kuadër të programit STEAM […]
28/09/2022

Regional Forum: Startups in Creative Industries and Digital Economy

A very interesting forum organised by Adriapol Institute hosted in Triple City, […]
01/09/2022

Ekipi i inovatorëve STEAM Albania në TEKNOFEST

Fituesit e Albanian Science, Enginnering, Design Fair (ASEDF) pjesë e Programit STEAM […]
14/07/2022

Universiteti Barleti – Constantly Evolving – Inaugurimi I Hapësirave Kreative në UniBa.

Shumë të lumtur për hapjen e hapësirave tona kreative ku ne besojmë […]
04/07/2022

Startup Reaktor

The founders of early-stage technology start-ups in Europe (especially the CEE area) […]
Contact Us

    X